5:10 PM
Colindători la Fuchs

Zilele tecute, copiii şi tinerii cu handicap de la Centrul de zi "Paraschiva” - Asociaţia "Paraschiva” din Retevoieşti-Pietroşani au făcut o vizită la firma Fuchs din Curtea de Argeş, pentru a-şi rosti sufletele calde şi curate în colinde, aşa cum se cuvine la sărbătorile iernii. Veseli, curioşi şi fără vreo fărâmă de emoţie, copiii, îmbrăcaţi în frumoase costume naţionale, au fost primiţi de directorul general Uwe Jens Karl, alături de întregul personalul administrativ. După ce au susţinut un program de colinde specifice sărbătorilor de Crăciun şi au dăruit celor prezenţi câte un produs de artizanat confecţionat de ei, tinerii au fost invitaţi la masă, unde au servit suc si prăjituri. Această vizită este o continuare a relaţiilor dintre Asociaţia "Paraschiva” şi firma Fuchs, aceasta din urmă făcând de-a lungul anilor numeroase donaţii şi sponsorizari pentru susţinerea activităţilor Centrului de zi "Paraschiva”. Chiar microbuzul cu care s-au deplasat la Curtea de Argeş a fost dăruit de firmă - cu ceva vreme în urmă - pentru transportul copiilor de acasă la centru şi retur. La sfârşitul vizitei, toţi copii împreună cu cei care i-au însoţit au primit pachete cu dulciuri şi produse marca FUCHS. "Mulţumim din tot sufletul şi sperăm ca şi pe viitor, cu ajutorul firmei Fuchs, serviciile sociale în rândul copiilor cu dizabilităţi să se dezvolte”, a spus la plecare Elena Bărbucescu, preşedinta Asociaţiei "Paraschiva”.

George BACIU

Vizualizări: 1086 | Adăugat de: PARASCHIVA | Evaluare: 5.0/1