10:31 AM
Total comentarii : 1
0 Spam
1 BRoom • 11:08 AM, 18 Iunie 2014
Suntem cu totii alaturi de Mariuca , DAR TIMPUL CURGE IN DEFAVOAREA EI . ea nu prea are timp de aspaettt .Ca sa sa ne intmpine cu zambete ACUM ,TREBUIE SA-I INTINDEM MANA ..ACUM .ACUM ACUM! Mergem la cine stim ca ne poate imprumuta ,pana la salariu poate este prea tarziu ,si fiecare avem un bun prieten o mama ,un bunic ,un frate ,o sora care ne poate da macar 50 lei pt un apel .Daca avem multe apeluri .. of, daca am avea f multe apeluri .. Mariuca n-ar mai suferii pe un pat de spital ..Mare -i mai este suferinta ..A uitat sa zimbeasca Chinuitor patttttttt ..! A J U T O RRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!! Nu-mi auziti murmurul buzitelor mele de ingeras???????Nu-mi simtiti lacrimile fierbinti???..unde sunteti ,ingerii mei pazitori???Veniti ,veniti ,veniti inimioara mea este asa de mica dar pe toti va cuprind in ea .si stiu ca Dumnezeu este cu voi cu toti si cu mine !. V A A S T E P TTTTT voi din afara , cei puternici si multi sunteti,va satept in inimioara mea ,aveti curaj ,e loc pt toti! Ily