FISA 2% 2018
[ Descarcă de pe server (252.1 Kb) ]01 Decembrie 2010, 8:00 PM

Ce inseamna 2% pentru contribuabili?
Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie). Puteti astfel decide catre cine merg (2%) din impozitele dvs.! De ce este bine sa folositi aceasta prevedere? - Nu va costa nimic! Impozitul pe salariu v-a fost deja retinut in fiecare luna. - Veti contribui astfel la eficientizarea cheltuirii banului public, deci al dvs. - Va puteti asigura ca acei bani raman in comunitatea dvs. optand pentru o organizatie locala, asa cum este Asociatia Paraschiva. Altfel ei vor merge catre bugetul central si se vor pierde. Decizia va apartine in totalitate. Ce trebuie sa faceti ca sa fiti alaturi de proiectul nostru? Pasul 1. a) Contactati-ne pentru a va oferi un formular precompletat sau b) Completati dvs. declaratia 230: 1. Sectiunea I cu datele dvs. de identificare 2. Sectiunea II, punctul 2, cu datele asociatiei. Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc), completati declaratia 200 (punctul III) Pasul 2. a) Inmanati-ne noua formularul sau b) Depuneti-l dvs. la administratia financiara Va multumim ca ati contribuit la buna cheltuire a fondurilor publice si
la o viata mai buna in comunitatea dumneavoastra!
Categorie: ASOCIATIA PARASCHIVA | Adăugat de: PARASCHIVA | Tag-uri: fundatii, Ong, 2%, asociatia, PARASCHIVA, DONEAZA, BARBUCESCU, ECO MONTANA
Vizualizări: 1541 | Descărcări: 655 | Evaluare: 4.8/4
Total comentarii : 0